Logitech Group Video Conference System 960-001057
Logitech Group Video Conference System 960-001057
Logitech Group Video Conference System 960-001057
Logitech Group Video Conference System 960-001057

Logitech Group Video Conference System 960-001057

0,00
Marka : Logitech
Fiyat : ₺38.000,00(KDV Dahil)

LOGİTECH OFFİCİAL BUSİNESS PARTNER 

 

LOGİTECH GROUP VİDEO CONFERENCE SYSTEM 960-001057

Hem orta hem de büyük boyutlu toplantı odaları için uygun fiyatlı video konferans

BÜYÜK ODALAR İÇİN MÜKEMMEL

 

 

 

 

 

 

 

14-20 kişilik odalar için video konferans çözümümüz olan GROUP, yüksek kaliteli HD video ile son derece net ses sağlayarak tüm toplantı alanlarını video konferans alanına dönüştürür. Akustik ekoyu ortadan kaldırma, gürültü azaltma teknolojisi ve kullanışlı denetimler gibi gelişmiş özellikler ile herkesi konuşmaya dâhil etmek artık eskisinden de kolaydır.

 

TAK VE ÇALIŞTIR KOLAYLIĞI

Tak ve çalıştır USB bağlantısıyla Group’un  dağıtımı ve kullanımı son derece kolaydır. GROUP’u USB aracılığıyla konferans odasındaki bilgisayara veya dizüstü bilgisayarınıza bağlamanız yeterlidir. GROUP’u, kullanmakta olduklarınız da dâhil herhangi bir görüntülü konferans yazılımıyla kullanın. Harika sese sahip çağrılar için mobil cihazınızı Bluetooth® kablosuz teknolojisiyle GROUP hoparlöre bağlayın.

ÇOK YÖNLÜLÜK SUNAN SEÇENEKLER

 

Odanızın düzenine ve boyutuna uyacak şekilde kurulumu özelleştirin. Kamerayı masaya, tripoda veya duvara bağlayın. İsteğe bağlı ekstra mikrofonlar ses kapsama alanını 8,5 metreye kadar uzatır. Hoparlör ya da kamera erişimini artırmak için 10 metrelik ya da 15 metrelik isteğe bağlı kablo ekleyin

 

 

YÜKSEK TANIMLI VİDEO

 

GROUP'un üstün kaliteli merceği, 10 kat kayıpsız yakınlaştırma ve HD 1080p/30 performansı ile toplantıları odak noktası haline getirin. Detay ve netlik için kaydırma/eğme ile yakınlaştırma sayesinde sunum yapanları ve beyaz tahtaları mükemmel şekilde kare içine alın. GROUP'un 90°’lik çapraz görüş alanı, duvardan duvara ve zeminden tavana motorlu kaydırma ve eğme sayesinde orta ve büyük ölçekli konferans odaları için ideal kapsama alanını sunar.

 

 

DOĞAL İŞİTİLEBİLEN SES

 

GROUP’un net, kesintisiz ve son derece anlaşılabilir çift yönlü hoparlörleri sayesinde herkes sesini duyurabilir, herkesin de sesi duyulabilir. Akustik eko önleme ve gürültü azaltma teknolojisi yankıyı ve ortam seslerini azaltırken görüşmeleri doğal işitilebilir hale getirir.

 

 

 

KURUMSAL SERTİFİKALI

 

 

 

GROUP, Skype Kurumsal ile sertifika onaylıdır ve Teams için kullanıma hazırdır. BlueJeans, Broadsoft, Fuze, Lifesize Cloud, Vidyo ve Zoom gibi diğer popüler uygulamalar için sertifikalıdır ve bunlarla uyumludur. Tercih ettiğiniz uygulama, web kamerası tanıma özelliğine sahipse bu uygulamayı GROUP ile birlikte kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR